fbpx

Schladerer Williamspäron

Flaska av Schladerer Williamsbirne Päronbrandy med tydlig etikett och logotyp

Ett Destillat av Renaste Frukten - Schladerer Williams Birne

Varje droppe av Schladerer Williamspäron, eller Williams Birne som det heter i Tyskland, berättar en historia om hantverksskicklighet och dedikation.

Med inte mindre än 9-10 kg saftiga Williamspäron i varje flaska, bjuder denna eau de vie på en doftexplosion som påminner om den första tuggan av ett perfekt mognat päron.

Denna klara och rena dryck framkallar en symfoni av smaker och tar dig på en resa genom de frodiga landskapen där päronen skördas, i Markgräflerland, Breisgau och Kaisertuhl, samt de solkyssta dalarna i Frankrike och Italien.

Avnjutningskonst - Från Kylig Digestif till Elegant Apéritif

Schladerer Williamspäron  är en mångsidig njutning som kan uppskattas på flera sätt. Servera den kyld för att låta de rika och renodlade päronaromerna träda fram och ge en uppfriskande avslutning på din måltid, eller låt den inleda en kulinarisk kväll som en sofistikerad apéritif.

Dess rena och torra karaktär, ackompanjerad av en subtil kryddighet, gör den också till en förträfflig bas i innovativa cocktails. Låt Schladerer vara en källa till inspiration för din mixologi och ett nytt kapitel i din smakresa.

Pris: 429 SEK 
Alkoholhalt: 40%
Artikelnummer:56818
Producent: Alfred Schladerer GmbH
Brennkunst seit 1844 - Schladerer
Schlader Logga

Denna hemsida innehåller information om alkoholprodukter