fbpx

Biber Beverage - Tradition och Innovation

Grundat 2023 av Henric Berntson. Biber Beverage representerar en ny era inom dryckesimport. Vår verksamhet bygger på en snabbfotad och innovativ approach, alltid med målet att fylla de luckor som finns i Systembolagets omfattande sortiment. Vi är inte bara en distributör; vi sätter trender, förstår den svenska konsumentens behov och den unika svenska marknaden.

Berntson-familjen har inte bara varit en kraft inom branschen sedan 50-talet, utan också medverkat till att forma den svenska dryckesmarknaden. Denna tradition av framgång och förståelse för både produkt och konsument är det arv som Biber Beverage står på idag.

Vår filosofi är att inte bara flyta med strömmen utan att vara först på bollen med nya trender, förstå kunden, hålla priserna attraktiva och låga påslag. Vi vill att alla, från spritkonnesörer till dem som söker ett ’gott vin’, ska hitta något i vårt sortiment som tilltalar just dem.

Vårt långsiktiga mål är att bli en av de ledande dryckesimportörerna i Sverige – ett företag som inte flyter med strömmen, utan är proaktiva och anpassar sig efter marknadens skiftningar, men alltid med en stark kärna av våra traditionella värderingar. ”Panta Rei” – allt flyter, som Brickan Berntson förkunnade som familjens motto på 50-talet, och det är denna filosofi som driver Biber Beverage framåt.

Hos Biber Beverage hyllar vi det förflutna medan vi smidigt navigerar i nuet och skapar framtidens dryckeskultur. Följ med oss på vår resa – en resa där tradition möter innovation. Och just det, en fråga vi ofta får är var ”Biber” kommer ifrån. Och nej, det är inte en hyllning till en kanadensisk tonårsidol – det betyder ”Att dricka” på latin.

Denna hemsida innehåller information om alkoholprodukter