fbpx

Elvis Tiger Man Whiskey

Äntligen i Sverige!

Denna whisky är en hyllning till ’The King of Rock and Roll’, vars många smeknamn inkluderade ’Tiger Man’. Enligt vissa rykten så var det Elvis far som myntade smeknamnet, och enligt visa var det ett fan. Hur som helst så bar han smeknamnet med den äran.

Låten ”Tiger Man” spelades första gången 1968 på Elvis come-back turné, och han framförde den 150 gånger live- ofta i en medley med ”Mystery Train”.

Den här Straight Tennessee Whiskeyn är en hyllning till Elvis dynamiska personlighet där ingenting, från design till innehållet, har lämnats åt slumpen.

Straight Tennessee Whiskey i världsklass

Självklart är det en Tennessee Whiskey som gäller när det är Elvis på framsidan.  Buteljerad i Tennessee med noga utvald vätska som tagits fram av veteraner i whiskey industrin. 

I Elvis Tiger Man Whiskey, kommer du att mötas av rostade ektoner, balanserad sötma, Crème Brûlée, Granny Smith äpplen och karamell– en balanserad komposition som ”takes care of business” helt enkelt.

Med en mash bill bestående av 80% majs, 10% råg och 10% maltat korn, erbjuder denna 45%:iga whiskey en robust grund med en komplex och samtidigt finstämd smakprofil.

Avslutningen är lång och mjuk med en härlig sötma.

Helt enkelt en whiskey gjord för att fira en av musikhistoriens allra största!

Pris: 696 SEK 
Alkoholhalt: 45%
Artikelnummer:85824
Producent: Elvis Whiskey

Denna hemsida innehåller information om alkoholprodukter