fbpx

James Gin - Asian Parsnip

James May Asian Parsnip

James Gin - Från vision till verklighet

James Gin, skapad av den James May, är en hantverksgin utvecklad av två män i ett kallt skjul i Wiltshire. James Gin har snabbt blivit känt för sina prisbelönta giner, som kombinerar traditionellt hantverk med en passion för unika och intressanta smaker. Sedan så kan man känna igen James, lite lätt torra, brittiska humor i varje produkt

Med hjälp av Hugh Anderson från Downton Distillery har May utmanat traditionella ginrecept och introducerat innovativa smaker inspirerade av hans resor och den engelska landsbygden.

James engagemang för kvalitet och innovation har resulterat i dessa fantastiska produkter.

Asian Parsnip - En gin med palsternackstoner

Prisbelönta Asian Parsnip  är subtilt söt och nötig med en kryddia asiatiska toner.

Asian Parsnip är en aromatisk gin skapad med en unik blandning av exotiska asiatiska kryddor och brittisk söt palsternacka. Uppfunnen av James May (2023 Icon of Gin Brand Ambassador och tydligen också känd från TV ) och utvecklad i ett skjul i Wiltshire av två män i anorakjackor.

Kommentar från master distiller Hugh: ”Palsternacka, en anspråkslös grönsak som värderades av romarna och avskyddes av skolbarn, användes historiskt som ett sötningsmedel och har en unikt nötig profil.

Kombinerad med kryddor från Fjärran Östern – ingefära och grön kardemumma – är Asian Parsnip en värmande gin med kvarhängande lätta söta toner.”

Pris: 499 SEK 
Alkoholhalt: 40%
Artikelnummer:85726
Producent: James Gin
Exklusiva släpp och nyheter

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan va lugn, vi skickar bara ut när vi har någonting spännande på gång

Denna hemsida innehåller information om alkoholprodukter